Pro Diffusion ST

prodifst_top

Bakprojektionsskärm för ”short throw”

Vår nya optiska Pro Diffusion ST är en mycket speciell handgjuten skärm, avsedd främst för projektion på kort avstånd. Skärmen tillverkas med en hög koncentration av diffusionskristaller på ena sidan, samt genomskinligt akrylglas. Den extra höga koncentrationen gör att ljuset sprids jämnare över ytan, vilket ger högre upplösning och bättre bildkvalitet.

Pro Diffusion ST har designats för att användas med ”short throw”-projektorer av spegeltyp (t.ex. NEC WT610/615, Hitachi ED-A100/110) eller standardprojektorer med speciallins för kort avstånd. Den utgör också ett prisvärt alternativ till fresnelskärmar för kortprojicerande installationer. Vi erbjuder ett designat bärbart ställ anpassat till NEC:s WT610-projektor (finns för skärmar i storlekarna 60, 80 och 100 tum). Skärmen kan även göras interaktiv genom montering av IR-touchtillbehör. Andra möjligheter inkluderar platt högtalarpanel, förstärkare och subwoofer.

Standardegenskaper

» Handgjuten optisk bakprojektionsskärm
» Transmission: 72%
» Peak Gain: 3,7
» Hor./vert. half gain: +/-30°
» Tjocklek: 5 mm
» Betraktningszon: 140°
» Färg: Blå

Standardstorlekar

(4:3) 50”, 60”, 74”, 100”, 120”, 138”
(16:9) 50”, 60”, 91”
Specialstorlekar på beställning.

Installation

Brite Lite erbjuder ett komplett utbud av fästanordningar: Vajer, balk, aluminiumramar och bärbara ställ (bland dessa vårt nya ställ för NEC WT610 – idealiskt för mötes- och utbildningslokaler, utställningar, konferenser och de flesta företagsevenemang).

Rekommenderade användningsområden

» Reklam/digital signage
» Video/underhållning
» Styrelserum/utbildningslokaler
» Utställning/konferens
» Branschmässa/företagsevent
» Short throw-applikationer
» Storskärmsvisning

För ytterligare information, se vår katalog över skärmtillbehör. Om du vill ha ljud till din skärm, ta en titt på Soundpod.