Reklam och Media

Brite Lite Media söker ständigt nya samarbeten med reklambyråer och mediaföretag för att kunna utveckla innovativa visningslösningar som passar dessa branscher. Vår filosofi är att vara med så tidigt som möjligt i företagskundens arbete med att hitta ut och synas genom spännande och oväntade kanaler. Våra elektroniska visuella displayprodukter är idealiska för dynamisk, rörlig visning av reklambudskap som ofta behöver uppdateras för maximalt genomslag.

Vårt utbud innehåller många olika videoreklamskärmar och rörliga anslagstavlor i porträtt- eller landskapsformat. Här finns någonting för varje tänkbart kommersiellt behov, t.ex. LCD-reklamskärmar, ljusstarka projektionssystem, interaktiva storformatsdisplayer och SMD-displayer för HD (lämpliga för LED-reklamtavlor), sexarks postersystem, LED-banners och ljusskåp för signage.

Brite Lite Media är genom samarbetet med Pro Display ledande i Sverige på visningsteknologi i frontlinjen, med visionen att överträffa kundens förväntningar på områden där utvecklingen går snabbt framåt. Vi finns till hands när ni ställer de allra högsta kraven på innovation, design och prestanda.

Ta en titt på våra bästsäljare:
1. Projektionsfilm
2. Bakprojektionsskärmar
3. Frontprojektionsskärmar
4. Sunscreen