Digital signage

Dynamisk ”digital signage” är ett samlingsbegrepp för visning och redigering av rörliga videobudskap inom handeln och andra kommersiella miljöer. Med den senaste tekniken kan butiker och företag snabbare, enklare och billigare växla innehåll och tema på sin reklam och information än vad som har varit möjligt med traditionella visningsmetoder. Annonsörer får ett mer effektivt sätt anpassa sina budskap till lokala förhållanden.

Många av Brite Lite Medias skärmsystem är utvecklade som svar på en ständigt ökande efterfrågan på nya lösningar för dynamisk digital signage, inte minst på områden som POS, POP och ljusstarka displayer för skyltfönster. När ni handlar hos oss får ni hela det paket som krävs för att snabbt komma igång, inkl. skärm, mjukvara, fästanordningar och, om så önskas, diskret utrustning för ljudsättning av vald skärm (se Soundpod).

Vi räknar med att digital signage inom några år har blivit en av de största marknaderna för kommersiella visningsskärmar. Brite Lite Media är stolta över att kunna erbjuda produkter i den absoluta frontlinjen inom denna utveckling.

Ta en titt på våra bästsäljare i kategorin:

1. Projektionsfilm
2. Sunscreen
3. Interaktiv projektionsfilm
4. Interaktiva IR-ramar
5. Soundpod