Mirror TV Overlays

mirrorscreen_top

Brite Lite Medias produktlinje Mirrorvision ger visningsteknologin en helt ny look och känsla. Här talar vi om en serie displaylösningar som helt kan integreras med omgivande miljö för en upplevelse av ljus och rymd i varje tänkbart rum.

Vår unika reflektionsteknik med spegelglas nyttjas i kombination med driftsäkra komponenter för att skapa en annorlunda typ av tillbehör åt datorskärm eller tv. Med Mirrorvision monterad och PÅ framträder skärmbilden som vanligt (med bibehållen HD-kvalitet i aktuella fall) – i läge AV blir skärmen nu en vanlig spegel.

Vi erbjuder ett flertal varianter av Mirrorvision (i form av glaspaneler och ramade utanpåskärmar) som kan förvandla din LCD- eller plasmaskärm till en dekorativ och praktisk spegel när du inte tittar på tv eller video. På så vis blir skärmen en integrerad del av rummets dekor och kan bidra till trivseln.

Mirrorvision glaspaneler finns i två standardtjocklekar (4 och 6 mm). Största paneldimension är 1750×1250 mm eller 3150×1750 mm. Spegelglaset kan skäras till valfri storlek och placeras direkt på tv-skärmens glas med speciell tejp, eller monteras i en dekorativ ram som sedan fixeras mot skärmens kant.

Specialstorlekar och -former kan beställas.

Tillbehör
Interaktiv touchfunktion

Standardegenskaper
· Tjocklek: 4 mm (6mm på begäran)
· Största panelmått: 1750×1250 mm eller 3150×1750 mm
· Spegelfinish
· Urval av ramar
· Specialstorlekar/-former på beställning
· Skärning/härdning utförs av oss vid behov

Rekommenderade användningsområden
· Designad heminteriör
· Hemmabio/underhållning
· Hotell
· Styrelserum
· Skyltning/butiksinteriör
· Modebutiker/provrum
· Frisör-/skönhetssalonger
· Badrum/sovrum/kök
· Gym