Frontprojektion

frontproj_top

Brite Media erbjuder en rad lösningar för dig som söker en touchskärm för frontprojektion.

Här finns bl.a. vår nya skärm High Gain, en specialkonstruerad rigid platt frontprojektionsskärm med hög ljusstyrka och kontrast samt utmärkt färgåtergivning även i starkt ambient ljus eller direkt solljus. Denna unika skärmteknologi har avsevärt bättre prestanda än konventionella skärmar på marknaden, vilket gör den till det idealiska valet i en mängd tillämpningar. Det finns inte längre någon anledning att skruva ner kringbelysningen – du får en ljus och levande bild ändå. Vid tillverkningen fixeras ett speciellt ytskikt på skärmens båda sidor så att dubbelsidig projektion möjliggörs, med 180 graders synlighet på båda sidorna. Skärmen har mycket god ljusspridning, något som även gör den till en perfekt kombination med ”short throw”-projektorer som NEC WT610/615 och Hitachi ED-A100/110.

Våra touchskärmar för frontprojektion är designade särskilt för att fungera som ljusstarka whiteboards med interaktiva projektorer (t.ex. NEC WT615) eller utrustning som eBeam och IR-ramar.

Frontprojektionsskärmarna i ”High Gain”-serien finns i storlekar från 30 till 138 tum.

Standardstorlekarna för ramade whiteboardskärmar är 67, 84 och 100 tum. Skärmarna levereras med självlåsande väggfäste i svart eller silver.

Designad interaktiv tavla
Denna nya touchscreen för frontprojektion är konstruerad särskilt för företag och kontor. Standardstorlek är 67 tum. Här har vi kombinerat projektionsmaterialet från High Gain-serien med en av våra genomskinliga interaktiva filmer. Skärmen är monterad i en designad ram i silversatäng och monteras diskret på väggen med medföljande tillbehör. Finns även med ytljud (högtalare).

Den främsta fördelen med High Gain är att ni får ljusare och mer levande bild även i starkt ambient ljus och solljus.
Egenskaper
· Hög ljusstyrka (peak gain 8)
· Vidvinkel (180 grader)
· Oöm yta
· Whiteboardpenna fungerar
· Som tillval finns vandaliseringsskyddad yta
· Storlekar upp till 138 tum

Rekommenderade användningsområden
· Whiteboard
· Skolor/universitet
· Styrelserum
· Mötes-/utbildningslokaler
· Utställning/konferens