Kontor/konferens

Brite Lite Media erbjuder ett utbud av skärmar med egenskaper som kan användas till att stärka kommunikationen överallt i företaget, t.ex. i styrelserum och utbildningslokaler. I en tid då kundens förväntningar på ny teknologi är större än någonsin, hjälper vårt hängivna arbete med design och innovation oss att skapa visningslösningar med potential att komplettera och förvandla de allra flesta affärsmiljöer så att både effektivitet och trivsel ökar.

Vi saluför produkter som passar receptioner, mötes- och utbildningslokaler, konferens- och styrelserum och många andra funktioner inom företaget. Om ni söker en högkvalitativ och prisvärd lösning för promotion, reklam, underhållning eller information, har vi teknologin som krävs för att ordna detta på bästa sätt.

Effektiv kommunikation är en förutsättning för lyckade affärer. I detta sammanhang blir vårt kunnande en ovärderlig hjälp på vägen mot lyckat resultat. Brite Lite arbetar kontinuerligt med arkitekter och designers för att hitta nya spännande sätt att sända meddelanden till kund och personal.

Ta en titt på våra bästsäljare inom denna kategori:
1. Bakprojektionsskärmar
2. Frontprojektionsskärmar
3. Switchbar film
4. Interaktiv touchfilm