Museum/Utställning

Brite Lite Media kan dra nytta av en mångårig erfarenhet när det gäller att förse utställnings- och eventbranschen med skärmteknologi i toppklass. Dynamisk visuell display är en kraftfull och viktig komponent oavsett om uppgiften är att synas på mässan, organisera ett evenemang eller arrangera en lyckad utställning. Att skapa det rätta intrycket är en nyckel till framgång inom affärer och event.

Med hjälp av våra displayskärmar och den interaktiva tekniken skapas på ett enkelt sätt starka visuella uttryck som förhöjer besökarens upplevelse.

Vi har även diskreta skärmar som passar kulturhistoriska och känsliga miljöer.

Våra skärmar har ett grundmurat internationellt kvalitetsrykte från användning vid utställningar, branschmässor, produktlanseringar, konferenser, tv-sändningar, spelshower och otaliga utomhusevent. Vi har nära samarbeten med designers, inredare, konstruktörer, eventorganisatörer och skärmuthyrningsföretag. På så sätt är vi säkra på att alltid kunna erbjuda innovativa skärm- och displaylösningar med prestanda som imponerar vid varje tänkbart evenemang.

Ta en titt på våra bästsäljare inom detta område:

1. Projektionsfilmer
2. Bakprojektionsskärmar
3. Frontprojektionsskärmar
4. Switchbart Smart Glas (skärm/film)
5. Interaktiv touchfilm