Filtrera

Hemmabio

DELA VÅR VISION

Brite Lite Media drar nytta av designkänsla och teknisk kunskap för att bryta sig in på hembiomarknaden med en rad innovativa produkter. Vi riktar oss till individer som vill ha det senaste och bästa, formgivet för att skapa ett unikt visuellt intryck. Vårt utbud av lösningar för hemmamarknaden innefattar skärmar som kan integreras med boendet till ett dynamiskt, snyggt och förnuftigt mediasystem. Bland produkterna märks switchbart Smart Glas, Mirrorvision LCD-skärmar, Sound Design platta vägghögtalare och Cinema Pro visningsrum.

PLATINUM VISION

Denna innovativa produktlinje har utvecklats för att fylla en lucka på marknaden för visningsskärmar. Det har tidigare varit ont om skärmar som verkligen integrerar design och funktion på ett sätt som passar i moderna hemmiljöer. Med Platinum Vision erbjuder vi en serie produkter som bidrar till rummets visuella stil och egenart.

Platinum Vision är för den som kräver det yppersta i fråga om designestetik och känsla för trend, kombinerat med den senaste och bästa tekniken.

Platinum Vision blir nu vårt varumärke särskilt för hem- och interiörmarknaden. Många av produkterna kommer att saluföras i begränsat antal (limited edition).

Ta en titt på våran rekommenderade lösningar för hemmabruk:
1. Cinema PRO
2. Elektrisk rullskärm
3. Art Speakers
4. Mirror TV Screen
5. Ultra Black